De maatschappij van de toekomst vraagt om ander onderwijs dan hoe we in het verleden op school leerden. Maar het gaat ook om andere uitdagingen. Thema’s zoals milieu, globalisering en samenwerken zijn bepalend voor hoe de toekomst van onze wereld eruitziet. In deze podcastserie vragen Laura Metsch en Igor Verettas de gasten wat zij hiervan vinden.

Ralph de Kleijn is manager van Stichting Doesgoed. Doesgoed is de nieuwe naam van Stichting De Waaier die al sinds 19 jaar maatschappelijk betrokken ondernemers en maatschappelijk organisatie met elkaar verbindt. In opdracht van de gemeentes Alkmaar en Dijk en Waard wordt op deze manier de sociale cohesie in de regio vertrekt. De ondernemers stellen vrijwillig handjes, materialen en kennis ter beschikking aan de maatschappelijke organisaties.

Dit is Onderwijs is iedere donderdag om 19:00 uur te horen op Streekstad Centraal en natuurlijk te vinden op streekstadcentraal.nl, en is een samenwerking tussen Streekstad Centraal en SAKS.

Pin It
Bekeken: 3644x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/