De podcast Cultuurbuur gaat over voorbijgangers en passanten. Ingrid Koens gaat wekelijks in gesprek met kunstenaars, dichters, gedreven mensen met een verhaal en met talent om de hoek.

In deze aflevering gaat Ingrid in gesprek met Zeger Jonk over de nalatenschap van Nic Jonk. Nic Jonk overleed in 1994, waarna Zeger samen met zijn vrouw
Annelies het levenswerk van Nic Jonk voortzette. Zij durfden het aan om Nic Jonk zijn laatste wens, de bouw van een nieuw museum te realiseren. Zeger maak foto·s voor de boeken van Nic Jonk en de gedichtenbundels van zijn moeder, (Greet Jonk Commandeur) en is begonnen aan het schrijven van zijn biografie. Een opzienbarend verhaal over de strijd om het voortbestaan van zowel het museum als de beeldentuin Nic Jonk.

Cultuurbuur is een podcast van Ingrid Koens en Streekstad Centraal, is iedere dinsdag tussen 19:00 en 19:30 uur te horen op de zenders van Streekstad Centraal en natuurlijk te vinden op de bekende podcastplatformen.
Pin It
Bekeken: 3205x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/