De podcast Over Geld gaat over het gezond krijgen en houden van je persoonlijke financiën. Een podcast vol sprekende voorbeelden en nuttige tips voor iedereen.

Deze aflevering gaat het over het verdelen van geldzaken bij samenwonen. Waar zou je aan kunnen denken? Welke verdeelsleutel hanteer je? Wat als je uit elkaar gaat? We bespreken in deze aflevering een aantal voorbeelden, maar nog veel belangrijker... we benadrukken één element die voor iedereen van essentieel belang is! Wil je weten wat dat is? Luister dan gauw naar deze aflevering!

Over Geld is een podcast van Humanitas en Streekstad Centraal, is iedere maandag tussen 18:00 en 18:30 uur te horen op de zenders van Streekstad Centraal en natuurlijk te vinden op de bekende podcastplatformen (zoals: Apple | Spotify | Deezer).
Pin It
Bekeken: 3050x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/