Als burgemeester heeft Piet Bruinooge vele mensen uitgenodigd om de bel voor de kaasmarkt te luiden. Vrijdagochtend had hij zelf de eer de kaasmarkt te mogen openen. Om 10:00 luidde hij de bel dan ook luid en enthousiast.

Bruinooge was tussen 2007 en 2020 burgemeester van Alkmaar en is van grote waarde geweest voor de stad en de regio. Vanwege zijn inzet ontving hij vlak voor zijn vertrek in oktober 2020 het insigne in goud van de stad Alkmaar.

Hij liet weten blij te zijn weer even in Alkmaar terug te zijn. Inmiddels woont de oud-burgervader weer in Zeeland, waar hij ook vandaan komt. Daar houdt hij zich bezig met erfgoed. Wel liet hij zich ontvallen "de saamhorigheid in de stad" een beetje te missen. Uiteraard werd Bruinooge begeleid door de huidige burgemeester van Alkmaar: Anja Schouten.
Pin It
Bekeken: 1946x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/