Wie van een heuveltop naar een bergtop wil zal eerst door het dal moeten. Met andere woorden: het wordt eerst minder voor het beter wordt. Dat is waar de ondernemers in de Alkmaarse Laat nu mee te maken hebben. De transformatie tot mooi voetgangersgebied komt er niet vanzelf, dus gaat het gebied nu gebukt onder de nodige werkzaamheden waardoor onder andere de straat bijna helemaal open lig.

Daar kun je over klagen en er kan (en zal?) gezucht en gesteund worden, maar er wordt in ieder geval niet bij de pakken neergezeten. In een ultieme poging er nog iets van te maken wordt alles feestelijk aangekleed en verschijnt er zelfs een 'zonnende dame' midden op de Laat. Want strand? Daarvoor hoef je helemaal niet naar de kust, dat hebben we ook in Alkmaar aan Zee! (foto: Maaike Polder)
Pin It
Bekeken: 4967x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/