Veertien bedrijven uit de regio Alkmaar zijn doorgedrongen tot de halve finales van de strijd om de ’NHN Business Awards’ 2022. De meeste regionale kanshebbers zitten in de categorie voor bedrijven tot tien personeelsleden.

De verkiezing voor ondernemers boven het Noordzeekanaal wordt dit jaar voor de negende keer gehouden. Ondernemers kunnen meedoen in verschillende categorieën: tot tien medewerkers, van tien tot vijftig werknemers en meer dan vijftig personeelsleden.

De namen van de twaalf finalisten worden bekendgemaakt tijdens het evenement ’Wij gaan voor Energieneutraal’ op 19 september in het Horizon College in Hoorn. De feestelijke ontknoping vindt eind oktober plaats in de Cultuurkoepel in Heiloo. Dan wordt ook een themaprijs voor bedrijven die actief zijn in de energietransitie uitgereikt en wordt het bedrijf met de beste presentatie in het zonnetje gezet.
Pin It
Bekeken: 2277x
https://jdih.dprd.bulelengkab.go.id/slot-online-gacor/ http://sipmk.kemenkopmk.go.id/slot-gacor/ https://jdih.pasamanbaratkab.go.id/slot-demo/ https://kursus.kemdikbud.go.id/slot-online-gacor/ https://jdih-v2.belitung.go.id/slot-demo/ https://jospakk.kuduskab.go.id/slot-demo/ https://jdih-dprd.murungrayakab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://jdih.enrekangkab.go.id/slot-demo/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://bprd.lumajangkab.go.id/slot-demo/ https://jdih-dprd.bangka.go.id/slot-demo/ https://www.csr.tasikmalayakota.go.id/pg-soft-slot-demo/ https://jdih.lahatkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-gacor/ https://www.csr.tasikmalayakota.go.id/pg-soft-slot-demo/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-demo/ https://silakanmas.disdukcapil.magelangkota.go.id/ikm_download/slot-luar-negeri/ https://www.sdn-pungkit.sumbawakab.go.id/slot-demo/ https://sikomik.mojokertokab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://igracias.ittelkom-sby.ac.id/demo-pg-soft/ https://silakanmas.disdukcapil.magelangkota.go.id/ikm_download/slot-demo/ https://simkerma.polinema.ac.id/slot-demo/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/