De vaar- en visplannen van een kersverse booteigenaar moesten vrijdagavond onverwacht en drastisch worden aangepast. Hij had net zijn nieuwe aanwinst opgehaald in Alkmaar en reed ermee op een aanhanger over de A9 richting Zuid-Holland toen het mis ging.

Wat er precies is gebeurd is nog onduidelijk, maar de aanhanger-met-boot kwam op de vangrail terecht. Tientallen meters verderop zocht de aanhanger het asfalt weer op en kwam tot stilstand, terwijl de boot nog zo'n tien meter over het wegdek door gleed.

Omdat de boot op de spitsstrook lag werden twee rijstroken van A9 'afgekruisd'. Een berger heeft de aanhanger en de boot afgevoerd.
Pin It
Bekeken: 2658x
https://perpusda.lampungtengahkab.go.id/products/demo/ https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/