Het WK voetbal barst nu echt los. Straks speelt Oranje zijn eerste WK-wedstrijd tegen Senegal. De voetballertjes van de Alkmaarse voetbalclub CSV Jong Holland blikken vooruit op wat er gaat komen: wie gaat er scoren, wat de eindstand wordt en of 'we' wereldkampioen worden.

Volgens de jongens van het team onder 8 jaar is de wedstrijd tegen Senegal in ieder geval kat in 't bakkie. Ze voorspellen een recorduitslag. "11-4, want het is het Nederlands elftal", denkt Noah.  Daar is geen speld tussen te krijgen. Na de eerste winst tegen Senegal is het volgens de meeste spelertjes een rechte lijn naar de wereldtitel.

Het vertrouwen zit er dus goed in, maar om de helemaal zeker te zijn van de winst krijgen de Oranjeleeuwen nog een paar tips van de talenten van Jong Holland. "Eerst even goed slapen", drukt de jonge James ze op het hart. "En daarna mooie goals maken." Zo simpel kan het voetbal volgens de jonge Alkmaarders zijn. "En ze moeten gewoon plezier hebben."
Pin It
Bekeken: 1890x
https://bpfpik.ub.ac.id/-/slot-gacor/ https://www.malkelapagading.com/situs-slot-mahjong/ https://simacan.pesawarankab.go.id/slot-demo/ https://bcc.ub.ac.id/slot-demo-pragmatic/ http://web.upgriplk.ac.id/slot-demo/ https://disdukcapil.rajaampatkab.go.id/demo-pg-soft/ https://ptun-bandung.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://pbj.banggaikab.go.id/slot-gacor-maxwin/ https://jdih.kepahiangkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://simmagang.polinema.ac.id/logs/slot-demo-pragmatic/ https://setwan.klaten.go.id/slot-mahjong/ https://kkn.uniga.ac.id/slot-demo/ https://balongbendo.sidoarjokab.go.id/slot-demo-gratis/ http://simrsud.pasamankab.go.id/slot-demo/ https://klinik.bonebolangokab.go.id/pola-slot-maxwin/ https://sinona.luwukab.go.id/slot-demo/ https://www.malkelapagading.com/slot-gacor-online/ https://stptrans.com/slot-server-luar-negeri-gacor/ https://dakota76play.azurefd.net/ https://inlis.mojokertokab.go.id/digitalcollection/slot-demo/ http://el1brary.samosirkab.go.id:415/demo-pgsoft/ https://perpustakaan.palangkaraya.go.id/slot-demo/ https://perpus.oganilirkab.go.id/assets/demo-pg-soft/ https://www.backlinesoccer.com/ https://8.215.25.20/ https://147.139.168.127/ https://95.111.193.102/ https://95.111.196.187/ https://stickyriceles.com/ https://usaklub.moe/ https://mpored.moe/ https://dorsekgacor.sgp1.cdn.digitaloceanspaces.com/usaklub-slot.html https://matane.sgp1.cdn.digitaloceanspaces.com/demo/slot-demo-gates-of-olympus.html https://oconnellstbistro.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/