De inschrijving voor de Wandel4daagse Alkmaar 2023 is geopend. De 15e editie van het wandelevenement van Le Champion vindt plaats van woensdag 14 juni tot en met zaterdag 17 juni 2023. De naar verwachting 6.000 deelnemers ontdekken in vier dagen Noord-Holland. Iedereen kan dagelijks 8, 5, 15, 20, 25 of 40 kilometer wandelen. Wie vier dagen teveel vindt kan op de derde wandeldag aansluiten voor een tweedaagse.

De Wandel4daagse Alkmaar 2023 bestaat weer uit prachtige routes door de Alkmaarse binnenstad, uitgestrekte polders, bossen, bekende duurzame (villa)wijken en langs historische, religieuze locaties. De vernieuwde routes, start- en finishlocatie zijn volgens Le Champion nog verder geperfectioneerd. De grootste trekker van het evenement is volgens de organisatie echter de gezelligheid onderweg: wandelaars vieren vier dagen feest met elkaar en mensen die langs de routes wonen.

Net als alle edities sinds 2017 is ’t Praethuys, een inloophuis voor mensen met kanker in Alkmaar en hun naasten, weer het officiële goede doel. Dit jaar werd een recordbedrag van maar liefst 15.185,50 euro gedoneerd. Een deel daarvan ging naar het KWF, dat via een actieplatform medeverantwoordelijk was voor het recordbedrag. Iedereen die geraakt is door kanker kan terecht in 't Praethuys. Voor een gesprek, informatie, een activiteit of om gewoon even bij te tanken. Jaarlijks loopt er zo’n 3.000 keer een bezoeker binnen. Bij inschrijving voor de Wandel4daagse Alkmaar kunnen deelnemers een vrijwillige bijdrage doen aan ’t Praethuys.

Meer info en inschrijven via wandel4daagsealkmaar.nl.
Pin It
Bekeken: 1472x
https://perpusda.lampungtengahkab.go.id/products/demo/ https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/