Meerdere harde knallen en een snel wegrijdende brommer of scooter. Dat is wat de bewoners van de Lekstraat in Alkmaar dinsdagavond laat voornamelijk mee hebben gekregen van een aanslag die op één van de woningen heeft plaatsgevonden. Toen ze poolshoogte gingen nemen bleken er vijf kogelgaten in het voorraam van de betreffende woning te zitten, terwijl op de stoep voor het huis diverse kogelhulzen lagen.

De politie was daarna snel met meerdere eenheden ter plaatse en stelde de 'plaats incident' veilig terwijl medewerkers van de recherche en een hondengeleider onderweg waren naar de Lekstraat. De aanslag heeft mogelijk te maken met een schietpartij in de Terschellingstraat in mei van dit jaar. Het onderzoek daar naar loopt nog en één van de betrokkenen, een 21-jarige Alkmaarder die in mei werd aangehouden, zit nog vast. Een 26-jarige Alkmaarder die ook was aangehouden, wordt niet meer als verdachte gezien.

Er is door de politie met meerdere buurtbewoners gesproken, waarvan een aantal mogelijk camerabeelden heeft van de aanslagplegers. De recherche heeft meerdere kogels in het huis gevonden en voor onderzoek meegenomen. De bewoners van het getroffen huis waren op het moment van de aanslag thuis, er is niemand gewond geraakt.
Pin It
Bekeken: 6072x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/