Op het besneeuwde veld in Almelo verloor Lewis Schouten met Jong AZ. Na afloop was de teleurstelling van zijn gezicht af te lezen. Goed spelen, maar toch met 2-0 verliezen van Heracles doet pijn. "We speelden tachtig minuten erg goed."

"We wilden een soort van stunten hier", vertelt Lewis Schouten voor de camera van mediapartner NH. De Alkmaarder voelde dat er meer in zat, alleen ontbrak aan de juiste eindpass en het creëren van kansen. "Dit hebben we best wel vaak en dat is best frustrerend."

De middenvelder zit lekker in z'n vel en speelt deze weken heel veel wedstrijden. Zo ging hij afgelopen week mee met de selectie van Pascal Jansen naar Rome voor de Europese confrontatie met Lazio. Vlak daarvoor was hij nog in Barcelona namens AZ voor de Youth League. Met Schouten in de basis won de jeugd van AZ dat duel met 3-0. "Ik besef eigenlijk niet allemaal waar ik de afgelopen tijd ben geweest. Je gaat tot van hotel naar hotel."

Schouten behoort steeds vaker tot de selectie van AZ 1. Alleen is het nog niet tot een debuut gekomen. "Het begint te kriebelen en ik hoop dat ik binnenkort een kans krijg." Zaterdagavond kan dat misschien gebeuren, want dan zit Schouten bij de selectie van Pascal Jansen in de thuiswedstrijd tegen FC Groningen.
Pin It
Bekeken: 952x
https://www.cliniquepoirier.com/slot-demo/ https://www.oceanic-saunas.eu/slot-demo/ https://nasrsolar.com/slot-demo/ https://www.irslawproblems.com/slot-demo/ https://www.bethlatimermd.com/slot-demo-pragmatic/ https://ipotechen-credit.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/slot-demo/ https://drift82.com/togelsgp/ https://gozlvet.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/rtp-live/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.pilipiuk.com/slot-demo/ https://hprrov.com/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/