Om zanger Robbert van der Steenhoven te herdenken wordt zondag een benefietconcert gehouden in café De Roode Leeuw. Onder meer Django Wagner, John West en Lange Frans zullen optreden tijdens 'benefiet herdenkingsconcert Triple XXXL'. Op enkele kaarten na is het concert uitverkocht.

Van der Steenhoven overleed vorig jaar april plotseling op 32-jarige leeftijd. Ad Molenaar is al jaren betrokken bij de organisatie van verschillende evenementen, maar voor hem voelt dit concert toch anders. "Het is wel een dingetje. De familie van Robbert is aanwezig en ik denk dat het echt wel emotioneel gaat worden."

Als zanger was Van der Steenhoven een lokale bekendheid. De geboren Alkmaarder was al op jonge leeftijd bezig met muziek. Samen met drie middelbare schoolvrienden deed hij in 2007 mee aan de Grote Prijs. Hun band Scrambled Eggs behaalde de eerste prijs in de categorie popgroep en ook daarna liet hij de muziek niet los. Hij bracht nummers uit als 'Liefde is het beste medicijn', 'Samen dansen' en 'Laat me dromen'. De avond voor zijn dood trad Van der Steenhoven nog op tijdens de 'Ik hou van Holland-party' in Broek op Langedijk.

Van Lange Frans tot Django Wagner en van Yves Berendse tot John West, ze treden zondag allemaal op. "Heel veel zangers hebben toegezegd om gratis te komen zingen", vertelt Mark Kroon van café De Roode Leeuw. "Dat is hartverwarmend." Molenaar: "Maar ook Peter Beense. Hij is onlangs geopereerd en kon daardoor niet bij Holland Zingt Hazes zijn. Gelukkig is hij wel bij ons."

Tijdens het benefietconcert wordt bekendgemaakt naar welk goed doel het opgehaalde geld gaat, volgens Molenaar heeft het iets te maken met Robbert. Een kaartje kost 20 euro, aan de deur 30 euro. Meer informatie op de Facebookpagina van het café.

Pin It
Bekeken: 4553x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/