De regio groot Alkmaar zit vol met ondernemende mensen. Met die ondernemende mensen gaat Ger Welbers, directeur van Hart van Noord-Holland, in gesprek.

Caro van Eekelen begon haar carrière bij Golden Tulip International. In de 6 jaar dat ze daar werkte, opende ze hotels over de hele wereld. Daarna werkte ze voor Disneyland Resort Parijs, het Adagio City Aparthotel in Parijs en werd ze de eerste vrouwelijke country director van Accor. Vanuit die positie werd ze ceo Benelux en bekleedde ze de functie Learning, Development and Transformation. Anno nu is Caro algemeen directeur van de Blooming groep.

Benieuwd naar de vragen en natuurlijk de antwoorden? Luister dan deze aflevering van Koffie voor 2, uit het derde seizoen van de podcastserie van Alkmaar Marketing.
Pin It
Bekeken: 2218x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/