Vervelend nieuws voor Tijjani Reijnders. Hij is namelijk afgevallen voor de definitieve selectie van Oranje voor de Nations League. Bondscoach Ronald Koeman zet hem wel op de stand-by lijst, mochten er andere spelers wegvallen.

Tijjani Reijnders meldde zich deze maandag voor het eerst bij het Nederlands Elftal. De 24-jarige middenvelder maakte afgelopen seizoen een zeer sterk seizoen door bij AZ, schrijft mediapartner NH. Hij speelde alles en kwam tot zeven treffers in alle competities.

De KNVB laat weten dat Reijnders gewoon bij de groep blijft tot en met de wedstrijd tegen Kroatië. Op woensdag 14 juni speelt Oranje in de halve finale in De Kuip tegen het Oost-Europese land. In de andere halve finale in Enschede staan Spanje en Italië tegenover elkaar. Op zondag vindt de strijd om de derde plek plaats en ook de finale staat dan op het programma.
Pin It
Bekeken: 1555x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/