De podcast Cultuurbuur gaat over voorbijgangers en passanten. Ingrid Koens gaat wekelijks in gesprek met kunstenaars, dichters, gedreven mensen met een verhaal en met talent om de hoek.

In deze aflevering gaat Ingrid in gesprek met Tasar Isskreah, zij is geboren in Syrie. En ging werken in Dubai. Daar ontmoette zij haar man en kreeg vervolgens een tweeling. Maar het tij keerde. Haar echtgenoot verloor zijn bedrijf en haar kinderen werden ziek. Bovendien brak de burgeroorlog uit in Syrië en kwam haar broer om het leven bij een aanslag door ISIS.
Ze kon niet meer terug en kwam naar Nederland. Binnen drie jaar leerde ze Nederlands, haalde haar Staatsexamen, haar bevoegdheid tot docente, haar rijbewijs en haar zwemdiploma. En zij schreef het boek ‘De gouden littekens van mijn hart’.

Cultuurbuur is een podcast van Ingrid Koens en Streekstad Centraal, is iedere dinsdag tussen 20:00 en 20:30 uur te horen op de zenders van Streekstad Centraal en natuurlijk te vinden op de bekende podcastplatformen. En via de app van streekstadcentraal, Android en iOS
Pin It
Bekeken: 2161x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/