Zomer op het Plein is weer begonnen. Afgelopen weekend is de reeks muzikale optredens op het Alkmaarse Canadaplein afgetrapt door de Blauwe Vinkjes. Zaterdag trad Joris Linssen met zijn band Caramba op en zondag werd het Talentstage gehouden. Speciale gast bij dit jaarlijks terugkerende concert was LAKSHMI. "Lekker zonnetje, heerlijke muziek, dus ja gewoon genieten toch?"

Ieder jaar verzorgen studenten van het InHolland Conservatorium in Haarlem een concert tijdens Zomer op het Plein. Daarbij werken ze langzaam toe naar het hoogtepunt: een aantal van hen mag met een bekende Nederlandse artiest optreden. De afgelopen twee jaar wist de organisatie Tim Akkerman en Steffen Morrison te strikken, dit jaar was dat zangeres en theatermaker LAKSHMI.

"We hebben LAKSHMI vandaag, geweldige zangeres", vertelde Naud van Geffen, directeur van Theater De Vest/Grote Kerk Alkmaar vooraf aan Alkmaar Centraal. Ook over de groep studenten die haar ondersteunden was hij te spreken. "Fantastische band met jong talent om zo maar te zeggen, op deze zondagmiddag hier op het plein."

Maar er staat volgens Van Geffen nog veel meer moois op de agenda. "We bouwen door op het succes van de afgelopen jaren. Het is een fantastische editie dit jaar. We krijgen nog Yentl en De Boer, we krijgen nog Jet Rebel zelfs in een van de laatste weekenden, dus de komende weekenden nog véél feest op het plein."
Pin It
Bekeken: 1556x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/