Het grootste film- en mediafestival ter wereld voor kinderen Ên hun (groot) ouders komt er weer aan. Van dinsdag 24 tot en met zondag 29 oktober organiseert Filmhuis Alkmaar het Cinekid Festival 2023.

Deze editie zijn er tien bijzondere, ontroerende, mooie en/of verrassende kinderfilms uit het nieuwe Cinekid-programma te bekijken. Daarnaast is er de eerste vier dagen het MediaLab in de foyer. In het Medialab kunnen bezoekers interactieve kunstinstallaties ontdekken, de nieuwste games en apps proberen en meedoen aan leuke workshops. Ook bijzonder: zaterdagochtend 28 oktober is een gezellig pyjamaontbijt voorafgaand aan de film. Ook ouders en grootouders zijn welkom in pyjama.

De laatste Cinekid-dag zal feestelijk worden afgesloten door kinderburgemeester Malaika Mughal Uribe met poffertjes, confetti en een glaasje kinderchampagne.

Het Cinekid Festival is gericht op kinderen van 4 tot en met 14 jaar oud. Meer informatie over het programma en tickets is te vinden op  filmhuisalkmaar.nl/cinekid/.
Pin It
Bekeken: 760x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/