Door een lek bij Vue was het mogelijk om privégegevens van alle bezoekers in te zien. Sleutels tot digitale kluizen zouden door een fout op de website staan. Het gaat om miljoenen transacties voor bioscoopkaartjes waarvan namen en bankrekeningnummers konden worden opgezocht.

Vue heeft twintig bioscopen in Nederland, waaronder in Alkmaar, Heerhugowaard en Hoorn. Het datalek kwam aan het licht door RTL Nieuws. "Vue neemt dit uiterst serieus en heeft alles gelijk in gang gezet om het lek te dichten", laat een woordvoerder weten. Het bedrijf heeft beloofd om 'vaker en meer checks te doen'.
Pin It
Bekeken: 2489x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/