De schrik zat er bij de Rudolf Steinerschool en de naastgelegen kinderopvang wel even goed in toen de politie opdracht gaf tot ontruiming. Donderdagmiddag had een man met een hond bij de sloot langs de Laan van Tata een voorwerp gevonden dat leek op een handgranaat. De politie nam geen enkel risico en zette de omgeving af, inclusief de gymzaal van de school, in afwachting van de Explosieven Opruimingsdienst.

"De granaat was gelukkig onschadelijk maar als ouder ben ik natuurlijk vreselijk geschrokken. En een aantal kinderen natuurlijk ook", vertelt een ouder aan Streekstad Centraal. "Totaal bizar dat er blijkbaar mensen in onze stad rondlopen met handgranaten en een sloot hij school daar wel een veilige plek voor vinden."

Uiteindelijk bleek de handgranaat niet echt te zijn.
Pin It
Bekeken: 1245x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/