Een vrouw is met geweld beroofd op de Kanaaldijk in Alkmaar. Zondagavond fietste ze vanuit het centrum naar huis, toen ze ter hoogte van snackbar Bobby Snacks werd aangevallen door een man die achter haar fietste. "Ik voelde tijdens het fietsen ineens een klap op mijn achterhoofd", zei ze tegen de politie die ze had gebeld. De straatrover ging er vandoor met haar tas.

De politie is op zoek naar de dader. Het gaat om een slanke man van rond 1,70 meter lang, met een donkerkleurige jas en een grijze trui met capuchon. Hij reed op een herenfiets.

Wie meer denkt te weten wordt gevraagd op contact op te nemen met de politie via 0900-8844. Anoniem kan via 0800-7000 en een online formulier. Mocht iemand nuttige camerabeelden hebben, kunnen die ook via politie.nl worden geüpload, onder vermelding van het zaaknummer PL1100-2024063003.
Pin It
Bekeken: 2020x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/