Alkmaar, 18 februari 2014. Hét 40 plus dansconcept van Harry de Winter komt naar Alkmaar; 40up. Het is een dansfeest waar 40-plussers in een ongedwongen sfeer, samen met leeftijdsgenoten, heerlijk uit hun dak kunnen gaan. Het feest wordt gehouden op zaterdag 1 maart in Podium Victorie.

40UP is een dansfeest met opzwepende muziek en unieke videobeelden. Een feest waar je in een ongedwongen sfeer, samen met leeftijdsgenoten, heerlijk uit je dak kan gaan. 40up is een initiatief van Harry de Winter. Hij baalde ervan dat er in Amsterdam bijna nergens meer gedanst werd door 40-plussers. Samen met VJ Alex van Oostrom sloeg hij de handen ineen en zo werd 40up geboren. Inmiddels verspreidt dit dansfeest zich als een olievlek over het hele land. En nu dus ook in Victorie. Van Oostrom neemt Dillon Lewis mee.

Meer informatie op de website van Podium Victorie.

Pin It
Bekeken: 2254x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/