Alkmaar, 20 februari 2014. Woensdagochtend (her)opende de eerste verbouwde winkel in winkelcentrum de Hoef. Na weken van verbouwen kunnen sinds gisterochtend de klanten weer naar binnen bij wat nu de meest moderne Albert Heijn van Nederland is. Niet dat ze de afgelopen weken weggebleven zijn, want bedrijfsleider Kees Cats heeft de vaste klanten de afgelopen periode op de hoogt gehouden van de vorderingen: "Ze kwamen tijdens de verbouwing af en toe binnen om even poolshoogte te nemen". De supermarkt is de eerste in Nederland met volledig op LED gebaseerde verlichting.  

Philips heeft een lichtplan ontworpen waarin elke armatuur speciaal volgens de wensen van de supermarkt is geprogrammeerd, en daarmee kan zo’n 40% energie worden bespaard. Ook is het winkeloppervlakte flink uitgebreid, van 800m2 voor de verbouwing, naar 1300m2 nu.  “Natuurlijk hebben we het assortiment flink uitgebreid. Vooral de verse producten zijn in soorten en in aantallen behoorlijk toegenomen. We hebben bijvoorbeeld nu ook verse kaas die op verzoek in elke gewenste hoeveelheid kan worden afgesneden.”, zo laat de trotse filiaalmanager nog even weten.

 

 

Pin It
Bekeken: 3691x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/