Alkmaar, 24 maart 2014. Soms het nog niet zo eenvoudig om een politiezaak op te lossen, ondanks dat er beelden beschikbaar zijn van daders. Zo ook in Alkmaar. De afgelopen paar jaar is er diverse malen gepind met gestolen passen, maar de politie heeft in een deel van de gevallen de dader niet te pakken kunnen krijgen. Alkmaar Centraal heeft een overzicht gemaakt van de openstaande zaken van 2013 en 2014 zoals te zien valt op de politiewebsite. Er zijn overigens ook nog enkele pinpaszaken te vinden van 2012 en 2011.

Vrijdag 10 mei 2013 werd een een pinpas gerold in een supermarkt aan de Europaboulevard. Nog dezelfde dag bleek er geld te zijn opgenomen bij een pinautomaat aan de Europaboulevard. Op de politiewebsite is de dievegge ook nog volledig in beeld te zien. Ze heeft een goed verzorgd uiterlijk, ziet er slank uit en van gemiddelde lengte.
20140324 pinpasfraude 1

Zondag 12 mei 2013 werd een vrouw van haar pinpas gerold in een supermarkt aan de Noorderkade. Nog dezelfde dag bleek er geld te zijn opgenomen in Alkmaar.

20140324 pinpasfraude 3

Vrijdag 13 september 2013 deed een 79-jarige vrouw boodschappen in een supermarkt aan de Europaboulevard. Na het afrekenen kreeg de vrouw, die gebruik maakte van een rollator, een duw van een vrouw. Even later bleek haar portemonnee, die zij in haar jaszak had, te zijn gestolen. Zaterdag 14 september 2013 werd weer een 79-jarige vrouw ongemerkt beroofd voor een supermarkt aan de Europaboulevard. Later bleek er bij twee pinautomaten aan de Europaboulevard geld te zijn gepind. De berovingen zijn gedaan door één vrouw, ook gezocht in verband met pinpasdiefstal in Castricum, met een handlanger. Ook van deze vrouw zijn meerdere foto's beschikbaar.

 

Pin It
Bekeken: 1093x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/