Heerhugowaard, 24 maart 2014. Zaterdag 5 april is de vijfde editie van de Kickass Urban All Style Dance Battle. Het is de eerste keer dat Cool kunst en cultuur deze battle huisvest. Diverse dansers nemen het in één tegen één battles tegen elkaar op. De dansers hebben van tevoren geen idee welke muziek DJ's Jaybee en Lago uit de speakers laten komen. Een maximale uitdaging om te improviseren en te freestylen. De winnaar van de battle gaat door naar een volgende battle, net zolang tot er twee finalisten overblijven. De jury bepaalt wie er uiteindelijk met het prijzengeld van €150,00 naar huis gaat.

De presentatie van de Kickass Urban All Style Dance Battle is in handen van Smaakmakers en de jury bestaat uit Bryan (Solid/The Martianz), Cefas (Streetmotion crew) en Vortex. Naast de battles zijn er verschillende gastoptreden van onder andere Gottamove.

Wie mee wil doen aan de battles kan zich op zaterdag 5 april vanaf 13:30 uur inschrijven bij Cool. Inschrijfgeld bedraagt €5,-. Wie dit dansgeweld liever van de zijlijn bekijkt is vanaf 14:00 uur van harte welkom bij het Coolplein 1in Heerhugowaard. Kaarten a €5,00 zijn verkrijgbaar bij de servicebalie van Cool of via de website. Wacht niet te lang, want vol is vol.

Pin It
Bekeken: 1379x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/