Alkmaar, 27 maart 2014. Vrijdag 11 april om 15.30 uur is het dan eindelijk zo ver: het oude Sportcomplex De Meent gaat plaats maken voor een nieuw Sportcomplex De Meent. Daar zullen straks vele talenten, verenigingen, sporters, commerciële partners uit Alkmaar en de regio elkaar ontmoeten en met elkaar sporten. Na 40 jaar trouwe dienst wordt De Meent vervangen en uitgebreid tot een hypermodern sportcomplex waar ieders sportambitie wordt waargemaakt. Aan wethouder sport, Peter de Baat de eer om als eerste de sloopkogel te hanteren. Aansluitend zal de wethouder Sport het bouwbord van de Nieuwe Meent onthullen. Tijdens dit symbolische moment wordt hij sportief begeleid door leerlingen Sport & Bewegen van het ROC Horizon College.

Het slopen van Sportcomplex De Meent is de eerste mijlpaal richting De Nieuwe Meent. een gezamenlijke inspanning van gemeente Alkmaar, Alkmaar Sport N.V.en Vaessen B.V. De geplande opening is in december 2015. 

Pin It
Bekeken: 1148x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/