Heerhugowaard, 27 maart 2014. Een eerder bericht gaf aan dat motorclub De Bandidos in Alkmaar zou neerstrijken, maar bij nader inzien blijkt dit niet helemaal correct. Het zijn ex-leden van No Surrender in Heerhugowaard die zich aansluiten bij De Bandidos en daarmee krijgt de club een 'Chapter' in regio Alkmaar, Dit kort nadat het zijn eerste Nederlandse dependance in Limburg opende. In het NHD valt te lezen dat de aansluiting nog niet formeel rond is. Ook blijkt dat de burgemeester zich weinig zorgen maakt over misstanden, zoals die zich in Limburg voordoen vanwege rivaliteit met Hell's Angels.

In Geleen moest onlangs grof ingegrepen worden door politie tijdens een Bandidos-feest, met tot gevolg vier aanhoudingen en inbeslagname van een vuurwapen. Daarnaast is er de afgelopen paar weken twee keer een bomaanslag gepleegd op de Bandidos president Harrie R. De gemeente sloot zijn huis in Nieuwstadt en R. verhuisde naar Geleen, maar dat duurde niet lang. De politie hield R. woensdag aan en ook dit huis ging dicht. Honderd Hell's Angels lieten zich zien in Sittard om een 'statement' te maken. De Limburgse strijd tussen De Bandidos en de Hell's Angels gaat om meer dan alleen territorium, het gaat ook om vastgoed, prostitutie en drugshandel. 

No Surrender is enkele maanden geleden neergestreken op een Heerhugowaards industrieterrein. Ze hebben geen vergunning om hun bedrijfspand als clubhuis te gebruiken maar zolang er niet veel meer gedaan wordt dan sleutelen, is er weinig mis mee. Zolang er maar feesten en dergelijke gehouden worden. De politie houdt het in de gaten. De burgemeester van Heerhugowaard vreest geen bendeoorlog, voorheen was er weinig aan de hand met de vorige motorclub. 

Toch lijkt oplettendheid gewenst. No Surrender werd ruim een jaar geleden opgericht door (ex-)leden van Satudarah, waaronder Holleeder, uit onvrede over de gewelddadige rivaliteit tussen deze club en de Hell's Angels. De jonge club is dus specifiek gericht op een zachtere beleidsvoering. Dat kan niet gezegd worden over De Bandidos.

Pin It
Bekeken: 2041x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/