Alkmaar, 3 april 2014. Tijdens het Spaanse beleg in 1573 sloeg een Spaanse kanonskogel in bij een houten huis aan het Fnidsen. De inwoners bleven gelukkig ongedeerd. Het monumentale pand Huis met de Kogel staat symbool voor de overwinning op de Spanjaarden en.... er kan nu in overnacht worden. 

Het Huis met de Kogel heeft een indrukwekkende geschiedenis en dat is te voelen. Rustieke houten balken, knusse hoekjes en meer oorspronkelijke elementen spelen de hoofdrol in het pittoresk uitziende huisje in Alkmaar. Dit landelijke gevoel wordt mooi gecombineerd met een strak design, zoals glazen wanden. De scheve vloeren en de wiebelende authentieke trap geven een warm en huiselijk gevoel. Het Huis met de Kogel is perfect voor een groep vrienden of voor stelletjes die zin hebben om samen tijd door te brengen en Alkmaar te ontdekken.

Meer informatie op de website van Aan Zee.

Pin It
Bekeken: 1709x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/