Heerhugowaard, 18 april 2014. In een gesprek met de gemeente Heerhugowaard hebben leden van motorclub Bandidos in de regio aangeven op zoek te gaan naar een nieuw clubhuis. Het huidige 'chapter' is gevestigd op een bedrijventerrein. Dat is op zich geen probleem, maar in het pand clubavonden organiseren wel, want dat is in strijd met de plaatselijke verordening. Waar de Bandidos zich wil gaan vestigen kan het nog niet zeggen, maar het zal uiterlijk volgende week met een lijst van voorkeuren komen.

Na de brandstichting bij het chapter in de Costerstraat op zaterdag 29 maart, de explosie nabij het huis van een Alkmaars clublid op woensdag 2 april en het loze brandalarm op woensdag 9 april bij het chapter is het overigens rustig geweest. De beveiligingscamera bij het pand loopt nog altijd.

Pin It
Bekeken: 1056x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/