Opnieuw verrast SV Koedijk de lokale voetbalwereld. Nadat Phuong Nguyen en Roy Rowinkel stopten bij hoofdklasser AFC '34 om bijna aansluitend het seizoen af te maken bij SV Koedijk in de derde klasse, heeft SV Koedijk voor komend seizoen assistent- en keeperstrainer Kees Kalk aangetrokken.

Tijdens de recente aanstelling van Wouter Blokdijk en Gerrit Boerman stond Kees Kalk al op de persfoto in het NHD. Zijn aanwezigheid op de achtergrond bleek een voorbode voor de verdere organisatorische professionalisering bij SV Koedijk.

Kees Kalk is ondermeer bekend als assistent- en keeperstrainer bij de jeugd- en vrouwenselecties van AZ, SC Telstar en AFC Ajax. Met de aanstelling van Kees Kalk investeert SV Koedijk in de selectie en de jeugdopleiding.

Vanaf komend seizoen wordt Wouter Blokdijk bij de selectie geassisteerd door Kees en daarnaast gaat Kees met Gerrit Boerman samenwerken aan de opleiding van keeperstrainers bij SV Koedijk.

Pin It
Bekeken: 4373x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/