Alkmaar, 19 juni 2014. Een 44-jarige Hongaar kreeg dinsdag 5 jaar gevangenisstraf tegen zich geëist voor het uitbuiten van drie prostituees, die onder andere in Alkmaar moesten werken. Hij wordt ook verdacht van mensenhandel. De eis wordt gesteld, ondanks dat de drie vrouwen zelf verklaren vrijwillig prostituee zijn, aldus Dichtbij.nl. Het Openbaar Ministerie beweert dat het drietal geld aan de Hongaar gegeven heeft, maar zij zelf ontkennen dit. Zij zouden hem geld lenen, maar dit uiteindelijk niet gegeven hebben. Het OM stelt ook dat de man de vrouwen gemanipuleerd heeft, terwijl zij psychisch kwetsbaar zijn en te maken hebben met slechte familie-omstandigheden en armoede in het thuisland.

Recherche heeft telefoongesprekken opgenomen waaruit zou blijken dat de drie prostituees instructies krijgen van de Hongaar en dat hij ze controleerde en bedreigde. Daarbij zou hij een van hen op een feestje zelfs een gebroken neus geslagen hebben. Het onderzoek duidt er ook op dat de 44-jarige man hun pooier is en dat hij ze niet alleen in Alkmaar aan het werk zette, maar ook in Groningen en Den Haag.

Pin It
Bekeken: 943x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/