Heerhugowaard, 3 juli 2014. Bibliotheek Kennemerwaard organiseert in haar Heerhugowaardse vestiging op donderdag 10 juli twee leuke kinderactiviteiten. Van 10.00 tot 11.30 uur kunnen kinderen van 4 t/m 8 jaar mee op avontuur met Oma Taxi. Tussen 13:30 en 15:00 uur kunnen kinderen van 9 t/m 12 jaar hun droomvoertuig maken in het open atelier.

Schrijfster Nelleke Postma komt voor de kleintjes voorlezen uit haar boek “De avonturen van Oma Taxi”. Oma Taxi is de bestuurster van een knalgele taxibus. Met deze taxibus beleeft oma allemaal avonturen. De kinderen zullen deze ochtend ook spannende avonturen beleven met de gele taxibus. 

De wat oudere kinderen kunnen zich in de middag helemaal uitleven op hun droomvoertuigen (in het klein). Een grote vrachtwagen, een gele taxibus een mooie koets of misschien een vliegensvlug vliegtuig of een snelle racewagen, in het atelier is er volop materiaal aanwezig om het te maken. En... alle creaties worden daarna tentoongesteld op de jeugdafdeling in de bibliotheek. Deze workshop is erg populair dus aangeraden wordt om snel in te schrijven. 

De toegang voor een activiteit is € 3,50. Aanmelden kan bij via Klantenservice in de bibliotheek tijdens openingstijden. Meer informatie op de website van Bibliotheek Kennemerwaard.

Pin It
Bekeken: 994x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/