Regio Alkmaar, 3 juli 2014. Woensdag bracht fusievoorzitter Piet Bruinooge een bezoek aan Grootschermer en Oost- en Westgraftdijk. Hij maakte een rondgang met vertegenwoordigers van deze gemeenschappen. Eerder deed hij al Driehuizen en Oterleek aan. Hiermee komt Bruinooge na wat hij als burgemeester van Alkmaar in de aanloop naar de fusie beloofde: aanspreekbaar zijn voor de dorpsgemeenschappen tijdens het fusietraject. Dit jaar volgen ook nog bezoeken aan andere dorpen.

Een ieder die dat wilde, kon zich aansluiten bij de rondgang door de dorpen. Er werd om 15:00 uur verzameld bij Het Genot van Grootschermer voor een rondje te voet door het dorp. Om 16:15 uur was het de beurt aan Graft-De Rijp. Bruinooge maakte hier met belangstellenden een fietstocht vanaf de boerderij van J. Jantjes in West-Graftdijk via Oost-Graftdijk naar het eindpunt: Eterij De Rijp.

Pin It
Bekeken: 994x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/