Schoorl, 3 juli 2014. Gekibbel over vestiging van een Deen mini-supermarkt direct naast de Jumbo, vlakbij de Klimduin in Schoorl. Familie van Eerd, eigenaar van Jumbo, was niet blij toen Deen in haar eigen pand een vestiging opende en spande een kort geding aan. Fundament is een overeenkomst uit 2010 dat eigenaar Deen Jumbo 'geen strobreed in de weg zou leggen', aldus Dichtbij.nl. 

De afspraak verbiedt volgens de advocaat van de familie Deen niet de vestiging van eventuele concurrentie. De Deen minimarkt zou juist versterking bieden, omdat mensen minder snel naar Bergen gaan voor boodschappen. Daarnaast vindt de advocaat dat het kort geding 'schieten met een kanon op een mug' is. De mini-Deen zou volgens Jumbo voor een omzetdaling van 6% zorgen, oftewel een ton per jaar. Volgens de website van Jumbo draaide de keten met ruim 400 vestigingen in 2013 zo'n 3,8 miljard euro omzet. De Deens lijken volgens Dichtbij dan ook niet te spreken over deze Jumbo-actie en het zou de relatie danig bekoeld zijn.

Pin It
Bekeken: 1285x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/