Heerhugowaard, 09 juli 2014. Iedere zaterdagavond in de zomervakantie is er live muziek in het café van Cool Kunst en Cultuur in Heerhugowaard. Geniet van wisselende optredens op het podium van Café Cool of, bij mooi weer, op het terras aan het Coolplein. Voor alle avonden geldt: gratis toegang.

Het programma gaat op zaterdag 12 juli van start met een optreden van het akoestische trio The Visitors. Deze band uit Heerhugowaard speelt bekende covers van onder andere U2, Neil Young en The Mamas & The Papas. Een week later is het de beurt aan 4Motion, een jonge band uit Heerhugowaard bestaande uit Jonne van der Hoek, Lara Kroon, Chiel Schilder en Shanice van der Fluit. 4Motion zingt bekende popliedjes in closeharmonystijl met begeleiding op piano en gitaar. Zaterdag 16 augustus is er muziek van rocktrio The Refs uit Sint Pancras. The Refs opereren sinds april 2013 in de muziekwereld en stonden afgelopen 5 mei al op het Bevrijdingsfestival in Haarlem. De muziek die zij maken is het beste te omschrijven als indie-rock met invloeden van bands als Arctic Monkeys, Muse, U2 en The Boxer Rebellion.

Alle avonden zijn gratis toegankelijk. Kijk voor een overzicht van alle muziekavonden op de website van Cool.

Pin It
Bekeken: 1227x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/