Koedijk, 21 juli 2014. Als start van het nieuwe sportseizoen organiseert SV Koedijk in samenwerking met SmartLocation, Sportservice Aangepast Sporten Noord- Kennemerland en Infinity Sports een Sport & Speldag voor mensen met een beperking. Zaterdag 23 augustus zullen onder leiding van professionele sportleiders diverse sporten worden beoefend, is er een Zeskamp onderdeel en activiteiten voor alle niveaus op sportcomplex De Weijdt in Koedijk. Er is van alles te doen, zoals voetbal, handbal, korfschieten en nog veel meer leuke activiteiten. Ook mensen in een rolstoel zijn natuurlijk van harte welkom. Het programma begint om 11:00 uur en wordt 16:00 uur feestelijk afgesloten met een optreden van DJ Kevin.

Sporten is helaas niet voor iedereen vanzelfsprekend, maar wel goed voor de gezondheid en belangrijk voor hun sociale leven. Het sporten en of participeren in een sportteam vergroot de leefomgeving. Door het sporten ontstaan hechte vriendschappen, creëert men nieuwe mogelijkheden en groeit het zelfvertrouwen. Met enige aanpassing kunnen ook mensen met een beperking meedoen en dat willen de organisaties laten zien.

Deelname aan de Sport & Speldag is gratis. Ga naar de website van Smart Location voor contactgegevens. Bij opgave graag aangeven om hoeveel deelnemers het gaat, de leeftijd, of er deelnemers rolstoelgebonden zijn en hoeveel begeleiders erbij zullen zijn. 

 

Pin It
Bekeken: 1704x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/