Alkmaar, 21 juli 2014. Wie vragen heeft over nieuwe media, zoals sociale netwerken als Facebook en Twitter, over smartphones, tablets of e-Reader, kan deze kwijt bij de consulenten Mediawijsheid van Bibliotheek Kennemerwaard. Zij helpen graag om mensen mediawijzer te maken tijdens het gratis Digitaal Spreekuur in het Medialab van de vestiging Alkmaar Centrum. Dit spreekuur is ook bedoeld voor iedereen die een vraag heeft omtrent computers, mobiele telefonie, internet en andere digitale zaken, zoals het aanmaken van een DigiD, Wi-Fi of veilig internetten, of voor wat hulp bij het gebruik van een nieuwe telefoon.

Het gratis Digitaal spreekuur wordt iedere donderdag in juli en augustus van 11.00 tot 12.00 uur gehouden in de bibliotheek in Alkmaar Centrum, Gasthuisstraat 2.

Pin It
Bekeken: 1292x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/