Alkmaar, 25 juli 2014. Alkmaar Sport verzorgt deze zomervakantie diverse sportlessen voor de Alkmaarse kinderopvang organisaties SKOA en de Kinderkamer. De gediplomeerde sportinstructeurs van Alkmaar Sport organiseerden onder andere al een Amerikaanse Sportdag met rugby, softbal, Cheerleading en La Crosse. Ook staan nog diverse andere activiteiten op het programma, zoals voetbal-, bootcamp- en dancelessen. Dit alles op het sportterrein van Kolping Boys, de vitale sportvereniging die met dit project het belang van bewegen in een sportieve omgeving wil benadrukken en laat zien dat sporten in je vakantie ‘gewoon leuk’ is.

In de zomervakantie ligt bij veel sportverenigingen het trainingsaanbod even stil. Dit is bij Alkmaar Sport niet het geval en daarom werd het door SKOA en de Kinderkamer benaderd met de vraag een sportaanbod te organiseren op de sportvelden van Kolping Boys, die hier overdag prima beschikbaar voor zijn. In de vakantie kwamen en komen de sporttrainers van Alkmaar Sport ruim acht keer aantreden om de sporters te begeleiden, spelletjes op te zetten of specifieke sportlessen te organiseren. Tot op heden heeft het weer bijna aldoor goed meegewerkt. “Maar toen het regende en we een voetballes verzorgden heb ik eigenlijk ook niemand horen klagen, ze deden allemaal enthousiast mee”, aldus de trainer.

Bij Alkmaar Sport staat plezier in Sport voorop. Alkmaar Sport verbindt partijen in sport en zorgt dat zoveel mogelijk mensen in de regio sporten omdat het leuk, gezellig en gezond is. Dit doet zij door veel sportactiviteiten te organiseren. Alkmaar Sport biedt in haar grote sportaccommodaties als De Hoornse Vaart en De Meent en ook in onze andere hallen en gymzalen een schone, veilige en inspirerende sportomgeving.

Foto: Amerikaanse Sportdag

20140725 amerikaanse sportdag

Pin It
Bekeken: 847x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/