Alkmaar, 25 juli 2014. Carolien B, de vrouw die vorig jaar een ongeval veroorzaakte waarbij een Connexxion-bus van het talud bij de N242 afreed, heeft donderdag een taakstraf van 60 uur en zes maanden voorwaardelijke rij-ontzegging gekregen. Dit is volgens de eis van het Openbaar Ministerie.

De vrouw heeft tijdens de zitting toegegeven dat zij handsfree belde toen het ongeluk gebeurde. Zij was van mening dat zij groen licht had. Uit getuigenverklaringen, een reconstructie van het ongeval en diverse onderzoekstechnieken bleek dat ze waarschijnlijk het verkeerslicht voor rechtsaf op groen zag springen in plaats van voor rechtdoor. Door het ongeluk liep de buschauffeur rugletsel op en moest diverse malen geopereerd worden.

Volgens de officier van justitie heeft de chauffeur van de bus mogelijk het leven van de verdachte gered door instinctief naar rechts het talud af te sturen. Hij denkt overigens niet dat B. bewust een onjuist verhaal vertelt.

Pin It
Bekeken: 1211x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/