Alkmaar, 07 augustus 2014. Samen met het Regionaal Archief Alkmaar organiseert Bibliotheek Kennemerwaard en het Platform Erfgoed Heerhugowaard een workshop genealogie in drie dagdelen. De workshop is bestemd voor mensen die meer willen weten over de geschiedenis van hun familie. De workshop wordt op donderdag 11 en 18 september gegeven in de bibliotheek in Heerhugowaard en op 25 september in het Regionaal Archief.

Familieonderzoek is spannend en kan zelfs verslavend zijn. U ontdekt allerlei bijzonderheden over uw voorouders. Waar woonden ze, welke beroepen hadden ze en hoe was hun sociale positie? In deze workshop wordt bijgebracht hoe u genealogisch onderzoek in zijn werk gaat. De workshop gaat uitvoerig in op de computerprogramma’s waarmee genealogische gegevens zijn op te slaan en te ordenen. De cursus omvat drie lessen en wordt verzorgd door Harry de Raad, archivaris bij het Regionaal Archief.

De workshop duurt van 14.00 tot 16.00 uur. De toegang bedraagt voor de gehele cursus € 12,50. Leden van de bibliotheek betalen € 10,00. Aanmelden kan bij de Klantenservice in de bibliotheek tijdens openingstijden. De bibliotheek is gelegen aan de Parelhof 1A in Heerhugowaard, Het Regionaal Archief aan de Bergerweg 1 in Alkmaar.

Pin It
Bekeken: 1340x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/