Alkmaar, 22 augustus 2014. Dinsdag 2 september zal een team specialisten van Veilinghuis Christie’s aanwezig zijn in Stedelijk Museum Alkmaar om vrijblijvend uw kunst en antiek voor veiling te taxeren. Iedereen is van harte welkom om schilderijen, Delfts aardewerk, juwelen, klokken, zilver en Chinees porselein te laten beoordelen.

Misschien zit er wel een verborgen schat bij, zoals dit jaar nog op een taxatiedag van Christie’s in het Museum in Enschede. Daar werd een schilderij van Charley Toorop aangeboden met een schatting van € 20.000 - € 30.000. Op zichzelf al een behoorlijk bedrag, maar uiteindelijk werd het op een veiling bij Christie’s in Amsterdam voor € 52.000 afgehamerd.

Zes specialisten van Christie’s zijn van 11:00 tot 16:00 uur aanwezig. Spullen zijn ook ter veiling mee te geven. De taxaties vinden plaats op de 1e etage van het museum. Toegang: Museumkaart gratis, volwassenen entree met kortingstarief à 6 euro.

Pin It
Bekeken: 1875x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/