De Rijp, 22 augustus 2014. Het bedrijventerrein De Volger is in de jaren tachtig ontwikkeld en biedt plaats aan kleinschalige, lokale bedrijven en bedrijven die regionaal georiënteerd zijn. Om op het bedrijventerrein een Next Generation Acces netwerk te realiseren en de buitenruimte her in te richten, gaat gemeente Graft-De Rijp samen met het Parkmanagement De Volger een overeenkomst aan. 

Daarnaast zijn er nog een tweetal speerpunten die tot op heden binnen het programma Revitalisering De Volger zijn gerealiseerd, de oprichting van het Parkmanagement en de uitvoering van het project bewegwijzering en informatievoorziening.

Wethouder Pieter Dijkman en Rene Veerman, voorzitter van het Parkmanagement, ondertekenen de intentieovereenkomst en een beheerovereenkomst op dinsdag 26 augustus om 12.30 uur op het bedrijventerrein De Volger in De Rijp.

 

Pin It
Bekeken: 1155x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/