Alkmaar, 23 augustus 2014. Zondag 14 september organiseert Wijkvereniging Emmakwartier voor de derde keer een rommelmarkt. Dit jaar vindt de markt plaats van 09.00 tot 15.00 uur in de Tesselschadestraat, Toussainstraat, Costerstraat, Prins Hendrikstraat, Julianastraat en het Blekersplein.  Er wordt een veelheid aan goederen aangeboden, zoals meubels, kleding, boeken, ijzerwaren, TV's, huishoudelijke artikelen en speelgoed. Alleen wijkbewoners kunnen hun pracht en praal verkopen maar iedereen uit de omgeving is natuurlijk van harte welkom om te komen kijken en allerlei leuke dingen te kopen voor een prikkie.

Ruud Boots, voorzitter van de wijkvereniging: “Al voor de derde keer op rij organiseren wij als wijkvereniging deze rommelmarkt. Na de succesvolle eerste edities kregen wij het verzoek of de markt een jaarlijks terugkerende activiteit kon worden. Het gebied waar de markt plaats vindt wordt ieder jaar groter, wat de betrokkenheid van de bewoners in onze prachtige wijk bevestigd!”

 Foto: een succesvolle eerdere editie van de rommelmarkt

20140823 rommelmarkt emmakwartier

Pin It
Bekeken: 1955x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/