Alkmaar, 04 september 2014. De stichting EersteHulpAlkmaar (EHA) start zaterdag 20 september weer met een snelcursus Eerste Hulp Bij Ongelukken (EHBO). Deelnemers leren basisvaardigheden om eerste hulp te kunnen verlenen bij ongevallen, bijvoorbeeld bij brandwonden of snijwonden. Aan bod komt ook reanimeren en het gebruik van een AED. De cursus kent drie lesdagen. Bij het succesvol afleggen van het examen hoort een erkend diploma van het Oranje Kruis.

Tijdens de lesdagen wordt veel aandacht besteed aan de praktijk. Van de cursist wordt wel verwacht dat hij/zij de theorie grotendeels zelfstandig bestudeert. Dit kan via het internet, via het EHBO-boek of een combinatie van beide. Vanzelfsprekend kunnen vragen over de theorie gesteld worden op de lesdagen.

De cursus vindt plaats op drie zaterdagen: 20 en 27 september en op 4 oktober. De lestijden zijn van 09:15 tot 16:15 uur. De lessen vinden plaats in het Foxy Tienercentrum aan de Arcadialaan 250. Het examen is op maandagavond 6 oktober vanaf 19:00 uur. Voor meer informatie en/of inschrijven kan, ga naar de website van Eerste Hulp Alkmaar.

Pin It
Bekeken: 1308x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/