Heerhugowaard, 05 september. Ondanks de desinteresse van ProRail, houdt gemeente Heerhugowaard moed dat het aansluiting kan krijgen op het netwerk van hoogfrequent rijdende treinen. Verkeerswethouder Monique Stam (VVD) kreeg deze week van alle partijen groen licht om dit voor elkaar te krijgen, aldus het NHD. Het is uiteindelijk de NS die hierover gaat, niet ProRail. De ´treincorridor´ staat voorlopig gepland om vanuit de Randstad niet verder te gaan dan Alkmaar. 

Stam vindt dat Heerhugowaard er nu wat magertjes vanaf komt en denkt de NS te kunnen overtuigen dat haar gemeente aansluiting verdient. Met een rangeerterrein aan de noordkant van Heerhugowaard komen de treinen vanzelf langs het station. De gemeente is bereid om het station hiervoor flink te verbeteren. Gevolg zal zijn dat er dan ook meer gebruik van de trein gemaakt zal worden.

Pin It
Bekeken: 1326x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/