Alkmaar, 11 september 2014. Dinsdag stond de 64-jarige Cor W. voor de rechter als verdachte van illegaal verkregen voordeel. De naar paranormaal begaafde Amsterdammer had een bedrijf in new-age producten en diensten op het bedrijventerrein Beverkoog, waar een hennepkwekerij werd gevonden met ruim zeshonderd planten. De strafeis was 40.000 euro boeten en vier maanden cel, waarvan twee voorwaardelijk. Dat meldt het NHD.

De professioneel ingerichte hennepplantage aan de Otterkoog kwam aan het licht in november 2012. Aanvankelijk werd hoofdhuurder W. als getuige gehoord, maar hij bekende zelfs tot eigen verrassing. Dinsdag probeerde hij terug te krabbelen maar raakte verstrikt in zijn verhaal. Duidelijk werd wel dat hij met twee partners samenwerkte die hij in een coffeeshop ontmoet had, toen zijn bedrijf slecht liep. Wie zijn handlangers zijn wil W. niet loslaten. Naar eigen zeggen is zijn vrouw door hen bedreigd.

De Officier van Justitie stelt dat W. een stevig aandeel in de kwekerij heeft gehad. Hij zou winst hebben gehaald uit zeker twee oogsten. W's raadsman pleitte voor strafverlaging, met name vanwege de dreigementen. Uitspraak volgt 23 september.

Pin It
Bekeken: 1004x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/