Alkmaar, 07 oktober 2014. Maandag betrok ISSYS ICT haar nieuwe locatie aan de Robonsbosweg 5c. Het kantoor in Heerhugowaard was een prettige werkomgeving voor het ICT-bedrijf, maar de afgelopen jaren is de organisatie flink gegroeid. Na bijna 8 jaar aan de Daltonstraat, is zij uit haar jasje gegroeid en klaar voor een nieuwe stap. Het nieuwe pand is p de groei gericht. Met de huidige trend in personeelstoename en beoogde uitbreiding van diensten beschikt ISSYS ICT over een kantoor wat klaar is voor de toekomst.

De faciliteiten van het gloednieuwe pand passen de maatschappelijk betrokken organisatie als gegoten: een modern, energiebesparende locatie en het kantoor is geheel gericht op het Nieuwe Werken. De warme en inspirerende locatie met eigentijdse, flexwerk- en samenwerkplekken draagt bij aan de verdere optimalisering in de manier van werken, de connectiviteit tussen medewerkers en het bedienen van klanten.

ISSYS ICT is sinds 2002 actief en het grootste ICT-bedrijf van Noord-Holland boven het Noordzeekanaal. Er werken 60 mensen, verdeeld over twee vestigingen. Naast veilige, stabiele ICT-infrastructuren en Cloud oplossingen biedt het bedrijf communicatiediensten, softwareontwikkeling en ICT-beheer.

Pin It
Bekeken: 1622x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/