Alkmaar, 07 oktober 2014. Maandagavond stond de broedertwist op het spel. De herenteams 1 en 2 van Alvoco stonden tegenover elkaar in Sportcomplex Oosterhout in een spannende strijd in de 1e klasse. Met Philippos Kloukas aan het roer speelde het vlaggenschip van de vereniging een betere partij dan het 2e en won met 4 – 0.

Paul Witte, de vaste spelverdeler van Alvoco 1, was wegens ziekte niet van de partij maar Kloukas nam deze klus met veel succes over. Elke keer weer konden de aanvallers goed in stelling worden gebracht en de service voerde de druk bij Heren 2 flink op. De laatste klap in de eerste set werd gegeven door het aanstormende talent Maarten de Ruijter.

De daarop volgende sets verliepen min of meer hetzelfde, de druk werd steeds aan de kant Heren 2 gelegd en daar kon dit team niet echt tegenop. In het derde speldeel gaf het 2e van Alvoco nog enig tegengas en kwam soms even op voorsprong, maar dan waren het toch weer de aanvallers van het 1e die de voorsprong weer terugpakten. Alvoco Heren 1 won deze broedertwist met de setstanden: 25-18, 25-10, 25-17 en 25-19.

De volgende wedstrijd van Heren 1 wordt gespeeld op donderdag 9 oktober in Tuijtjehorn tegen De Boemel 2, de nummer 5 in de competitie. Een drukke week voor het vlaggenschip van Alvoco.

Pin It
Bekeken: 883x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/