Alkmaar, 14 oktober 2014  Vrijdag 24 oktober wordt de G-niale Kunstweek 2014 officieel geopend op het Cultuurplein in Alkmaar. In en rondom Taqa Theater De Vest worden vanaf 18.45 uur diverse optredens en voorstellingen gehouden om deze week af te trappen.
 
In navolging van de eerste succesvolle G-niale Kunstweek in 2013, wordt ook in 2014 een editie georganiseerd van 24 tot en met 30 oktober. Dit jaar vindt de week, met als thema: ‘Het ritme van nu, waar kunst verbindt’, niet alleen in Alkmaar plaats. Den Helder krijgt ook een eigen G-niale Kunstweek.
 
Gedurende de G-niale Kunstweek is er een overvol programma met kunst en cultuur in al haar diversiteit. Zo worden er diverse workshops gegeven (o.a. bloemen vilten en poëzie), zijn er exposities en theatervoorstellingen en wordt in samenwerking met ruim 25 partners een breed aanbod geleverd.
 
Een van de klapstukken van de week is de spetterende slotshow op 31 oktober in De Grote Kerk. Onder meer Showhero, het Prachtkoor Alkmaar, theatergroep Eenhoorn en theatergroep Andersom maken het programma tot een schitterend geheel.
 
Voor meer informatie over de G-niale Kunstweek en het gehele programma kun je terecht op de website van de G-niale Kunstweek.
 
20141014 G-niale kunstweek
 
Pin It
Bekeken: 1077x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/