Alkmaar/Egmond, 20 oktober 2014. Tegenstrijdige verklaringen hebben ervoor gezorgd dat de rechtszaak rond de vermeende mishandeling van een cafébaas (51) in Egmond is 'ge-upgrade' naar de meervoudige kamer van de rechtbank. Dit meldt het NHD. De komende twee weken moeten de drie rechters uit meerdere tegenstrijdige verklaringen zien te filteren of de blindheid aan één oog van het slachtoffer het gevolg is van een vuistslag of een ongelukkig terechtkomende hand tijdens verweer.

Verdachten in de zaak zijn de 19-jarige tweelingbroers Billy en Sean M. uit Egmond en duidelijk is dat het allemaal begon toen Billy in augustus 2013 met een fiets begon te smijten in de Zuiderstraat. Daarop kwam de eigenaar van het café naar buiten om te kijken wat er aan de hand was. De broers stellen dat hij met gebalde vuist op Billy afkwam en dat Sean ertussen stapte met een vlakke hand ter afweer. Deze kwam ongelukkig terecht. De kroegbaas zegt daarentegen dat hij onverwachts een 'snoeiharde vuistslag' tegen zijn oog kreeg. Getuigen bevestigen dit. Maar zij spreken elkaar op andere punten tegen.

Het Openbaar Ministerie wijst Sean M als schuldige aan van opzettelijk zware mishandeling en legt de eis neer van 240 uur werkstraf en een schadevergoeding van ruim 20.000 euro aan het slachtoffer. Voor Billy M werd de eis gezet op 60 uur werkstraf. Het duo zit sowieso een horecaverbod in de gemeente van 5 jaar uit. Ondertussen wordt er al maanden door aanhangers van beide zijde stennis gemaakt in de sociale media. Op 31 oktober valt het verdict. 

Pin It
Bekeken: 1100x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/