Bergen, 21 oktober 2014. De politie is op zoek naar de bestuurder van een bestelbus, die op maandagavond rond 20.15 uur op de rotonde Blaaderenweg - Bergerweg in aanrijding kwam met een fietser. De fietser, een 75-jarige man uit Bergen, kwam hierbij ten val en raakte gewond.

Na de aanrijding heeft de bestuurder van de bestelauto de man in zijn voertuig getild en de fiets achterin gelegd. Vervolgens is hij naar het huis van het slachtoffer gereden en heeft hij de man in de garage gelegd. De bestuurder zou zijn gegevens achterlaten bij de vrouw van de fietser, maar heeft dit nagelaten. Wel heeft de bestuurder verteld dat hij uit Bergen aan Zee komt.

De politie is op zoek naar de bestuurder van de bestelauto. Hij voldoet aan het volgende signalement: 1.70 m, normaal postuur, smal gezicht, 45-50 jaar oud, lichte baardgroei, slag in het haar (warrig) maar kleur onbekend. Het bestelbusje was donker gekleurd en had een schuifdeur aan de zijkant. Het busje heeft schade, vermoedelijk is de rechter buitenspiegel afgebroken. 

Daarnaast zoekt de politie getuigen van het verkeersongeval. Wie meer heeft gezien of gehoord wordt verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844 of anoniem 0800-7000.

Pin It
Bekeken: 2351x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/